+31 6 539 44 242 info@daniel-schilderwerken.nl
pexels-photo-90056

Visie

De wereld is de afgelopen jaren sterk in beweging geweest en zal altijd in ontwikkeling blijven. Ook voor een schildersbedrijf is het belangrijk om met je tijd mee te gaan en je hierbij te verplaatsen in de behoefte van de consument.

Zo heeft digitalisering invloed op de manier waarop de consument met een schilderbedrijf wil communiceren. De bereikbaarheid, snelheid van beantwoording en transparantie over de werkzaamheden staan hierbij centraal.

Ik probeer trends en nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar mijn eigen werkzaamheden en neem hierbij altijd vertrouwelijkheid in acht. Digitalisering kan helpen om de communicatie met de consument te verbeteren, maar mag in mijn beleving geen doel op zich worden. Uiteindelijk blijft het schilderwerk zelf centraal staan enĀ is de digitalisering ondersteunend in mijn dienstverlening.

Concreet vertaald zich dit in een werkaanbieding voorzien van een gespecificeerde opmeetstaat, een op maat gemaakt onderhoudsplan en gedetailleerde werkomschrijvingen. De werkaanbieding wordt ter plekke opgenomen en direct digitaal verwerkt zodat u indien gewenst de aanbieding eerder in uw (digitale) brievenbus heeft liggen.