+31 6 539 44 242 info@daniel-schilderwerken.nl
brush-painting-paint-brushes-8133

Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardig schilderwerk kost geld, goedkoop schilderwerk kost kapitalen

Schilderen of verven, zoals het in de volksmond ook wel genoemd wordt, kan iedereen. Of je nu jong, oud, man of vrouw bent, vele mensen hebben de kwast wel eens ter hand genomen om bij zichzelf of vrienden te schilderen.

Het schildersvak is een vrij beroep waarbinnen je ook zonder vakdiploma’s en ondernemerspapieren jezelf mag uitgeven als schildersbedrijf. In tegenstelling tot diverse andere beroepen is de toetsing van het vakmanschap niet gewaarborgd. Hierdoor zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit waarneembaar binnen de branche. Daarnaast geldt dat niet alle schilders en schildersbedrijven aandacht hebben voor een financieel gezonde bedrijfsvoering met alle gevolgen van dien.

Vaak is het verschil in de kwaliteit van het schilderwerk niet direct zichtbaar voor een klant. Helaas worden vandaag de dag klanten nog steeds negatief verrast door de betaalbare schilder die uw woonhuis heeft aangepakt. De gebreken doen zich een jaar later voor of beginnen zelfs al na enkele maanden zichtbaar te worden. Voor een klant is het geen prettige ervaring om op deze manier te ontdekken waar het prijsverschil in heeft gezeten.

De keuze voor een schildersbedrijf rijkt verder dan alleen het bedrag onder aan de streep. Als volledig gediplomeerd schilder heeft Daniel Schilderwerken de kennis om u goed voor te lichten en u te adviseren over de materialen en het behandelingsplan. Na opname ontvangt u een heldere offerte voorzien van een gespecificeerde opmeetstaat, beschrijving van het behandelingsplan en een onderhoudsplan voor de komende tien jaar.